A-Z A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Z
?
#

i n   B e l g i u m

     ingezonden mail 
73K

  

    
    (zoeken op deze pagina)

vorige pagina
latere pagina
feedback ontvangen e-mail
020207 Beste Jos,
Bedankt om onze website op uw portaalsite onder te brengen. Ik heb uw site bezocht, en deed enkele vaststellingen. Uw site is niet door alle browsers te lezen. IE lukt goed, maar met Opera ( http://www.opera.com/download/ ) is het hopeloos. De oorzaak hiervan is dat er in de html codes fouten staan, of dat u de html standaard niet respecteert. Je kan uw codes laten valideren op http://validator.w3.org/ . Lees ook eens http://www.webstandards.org/missionnl.html . Onderaan mijn webpagina http://home.planetinternet.be/~ibertcar/ staan hierover enkele interessante links.

Steeds bereid om verdere informatie te verschaffen.

Jan.
Instituut Bert Carlier

reply: Hallo Jan,
Bedankt voor je uitvoerige reactie en de leerrijke links.
De site A-Z is geoptimaliseerd voor IE, en in de tweede plaats voor Netscape (wat eigenlijk mijn favoriete browser is). De pagina's worden ontworpen in Dreamweaver, en de codes zijn daardoor een stuk compacter dan bvb de Frontpage-codes... ;-). Nu, daarover heeft iedereen zijn mening....
Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt, en dus heb ik zonet Opera 5.0 geinstalleerd, om eens te zien wat er eigenlijk mis gaat bij jou. In bijlage twee (verkleinde) screenshots: één van de startpagina, en één van de pagina [scholenAH.html].
1. de pagina [scholenAH.html] (zie [opera=scholenAH2.gif]in bijlage) laadt 100 % prima op? Deze pagina is een toevallige test, en ik veronderstel dat de andere sub-pagina's even goed opladen...
2. de startpagina (zie [opera=startAZ2.gif] in bijlage): laadt eveneens goed in, op twee foutjes na:
2a) de swf-filetjes ("A", "B", ...) die normaal bovenaan de main-pagina horizontaal dienen te staan, staan hier gecentreerd ONDER elkaar. Ik heb daar geen verklaring voor. Macromedia, de uitvinder van Flash en maker van Dreamweaver, zal toch wel conform de regels werken zeker?
2b) tweede fout: de aparte cels in de tabellen worden NIET automatisch tot onderaan uitgelijnd met dezelfde lichtgele achtergrondkleur, en dat geeft een ietwat slordige indruk. Deze fout doet zich OOK voor in Netscape, en is daar alleen te ondervangen door de blanco ruimte op te vullen met blanco returns. Dit is echter géén oplossing: zodra de gebruiker bvb een groter lettertype kiest, loopt ergens een regel over, en doet het probleem zich opnieuw voor in een naburige cel...
Er werd vroeger op de startpagina een lay-out gebruikt waarin dit probleem niet speelde, omdat alle cels in één overkoepelende tabel stonden. Nadeel: de in te laden gegevens worden dan pas zichtbaar als ALLE cels zijn ingeladen. De nieuwe lay-out is dus stukken sneller en laadt aangenamer in (vooral voor wie een gewone telefoonverbinding heeft).
Bekend in Netscape is ook dat de achtergrondkleur van een lege cel NIET wordt weergegeven, tenzij die cel tenminste één spatie [ ] bevat. Dit ligt NIET aan de code, wel aan Netscape !!! Zo geeft Netscape bvb ook de borders anders weer, zoals je wel weet... ;-)
Het Netscape-probleem is echter minimaal, gezien slechts 1,4 % van de bezoekers nog met deze browser de site bezoekt: zie mijn statistiekpagina:
http://v1.nedstatbasic.net/s?tab=1&link=5&id=1414422
Ja, en dan zie je meteen dat slechts 0,3% van de bezoekers met Opera 6.x naar A-Z.be komen... De statistiekwaarden voor Opera 5.x zijn er trouwens maar zonet bijgekomen, en zijn alléén afkomstig van mijn testen daarnet, m.a.w.: ik ben de énige die voor die [0,7 % bezoekers met Opera 5.0] zorgt (!) (8/02/2002 0u30)
Waarschijnlijk werk jij met Opera 6.x (I guess): het spijt mij dat er inderdaad dingen anders worden weergegeven dan bedoeld, maar ik heb daar vooralsnog geen oplossing voor. Alle suggesties zijn welkom !!! Ik denk dat Opera, die nog regelmatig nieuwe versies uitbrengt, zeker nog 'eventuele' mogelijke bugs in latere versies zal verwijderen. Heb jij, met Opera 6, nog ANDERE fouten gezien dan de hier vermelde? Graag feedback in dat geval.
Tenslotte anecdotisch nog dit: ik ben ondervoorzitter van de grootste Macintosh-vereniging in Vlaanderen, computerClub2000 (maar zelf wel een PC'r), en als je op dezelfde statistieken ziet hoeveel mensen er met een Mac-besturingssysteem werken... :-( Nou-nou, da's moeilijk over te brengen naar de Apple-clubleden...
Ik ga de volgende dagen zeker de door u opgegeven links nader bekijken. Misschien kan ik filosofisch besluiten met wat ik eens ergens op een webpagina heb gelezen: "If you want to know how this page should appear, come over to my house and have a look at it on my computer"
Met VRIENDELIJKE groeten, Jos.
PS: een probleem dat de swf-filetjes 'zeer traag' zouden inladen is mij één keer gesignaleerd door een clublid met ADSL-verbinding, op een Apple Powerbook 3400.
PS2: Vraagje: Werk jij ook met een Mac ?????????? :-O


020207 Beste,

Als webmaster van dvm-Humaniora heb ik vandaag onze linkspagina volledig vernieuwd. Ik heb -uiteraard- ook een link naar a-z ingevoegd, weliswaar niet met de code die je in je mail had voorgesteld, maar op mijn eigen manier. Neem maar even
een kijkje.
Bij mijn bezoek aan jouw site (ik heb ze meteen gebookmarked) heb ik wel opgemerkt dat je nog steeds de naam Dames van Maria gebruikt, alhoewel die niet meer bestaat.
Het is nu
dvm Kleuter- en Basisonderwijs
dvm Humaniora
dvm Handels-, Technisch en Beroepsonderwijs

http://www.dvmaalst.be is eigenlijk een startpagina van waaruit je elk van de 3 scholen kan bereiken.

Aangezien voor het Handels-, Technisch & Beroepsonderwijs van dvm Aalst een aparte link voorzien is, zou het misschien beter zijn om onze link aan te passen en geïnteresseerden onmiddellijk naar
onze eigen Humaniora-website te dirigeren, zodat ze niet eerst over de gemeenschappelijke pagina's moeten.

De URL is dan
http://www.dvmaalst.be/homepage_humaniora.html

Wens je ook de website van de basisschool apart te vermelden, dan is de url
http://users.pandora.be/dvm.basisschool/basisschool/index.html

Tussen haakjes: de link in 4de regel in je scholenlijst naar www.smic.be/dvm_aalst/ is niet meer geldig.

Het is zeker niet mijn bedoeling kritiek te leveren op je werk, maar als webmaster geef ik er zelf ook de voorkeur aan geen foutieve gegevens te publiceren. Vandaar.
Alvast bedankt!

Annemie De Paepe
webmaster dvm-Humaniora Aalst


020204 Beste Webmaster,

Recent vertelde mij iemand dat jullie een goeie startpagina hebben waar heel veel interessante links op te vinden zijn.
Ik kan die stelling bevestigen, nadat ik er eens een kijkje ging nemen. Ik had dan ook graag mijn site aangemeld en had graag dat U een link naar mijn site in overweging had genomen.
www.filmfreak.be
De site haalde vorige maand een bezoekers/hits-aantal van 1.918 bezoekers, de maand daarvoor 1.591...
Je vindt er alles wat de filmliefhebber kan interesseren : het "heetste" filmnieuws, de jarigen van de dag, massa's filmbesprekingen (binnenkort wordt dit uitgebreid met de bios-kaskrakers), honderden foto's van acteurs en actrices, biografieën, filmografieën, een overzicht van de films die nu en binnenkort te huur zijn in de videotheek (via een subdomein :
http://blitz.filmfreak.be), en zo kunnen we nog wel even doorgaan...
De site is opgesplitst in een Nederlandstalig en een Engelstalig gedeelte, er zijn ook Engelstalige filmbesprekingen beschikbaar van onze Amerikaanse correspondent, door velen bejubeld...
Enfin, ik stel voor dat je zelf eens een kijkje neemt om te zien in hoeverre je de site interessant vindt of niet.
Dank bij voorbaat om een link in overweging te nemen (en hou mij a.u.b. op de hoogte...).
Met vriendelijke groeten,

Koenraad ADAMS
De Filmfreak Webmaster


020125
Ik zag dat onze school vermeld staat onder:
's Gravensvoeren Provinciale Secundaire School

De correcte schrijfwijze is: 's-Gravenvoeren.

Overigens denk ik dat het beter is het gewoon "Voeren" te noemen; dat is immers de naam van de fusiegemeente.

Met vriendelijke groeten,
Rik Palmans
--
Ontdek de Voerstreek, om verliefd op te worden:
<http://home.planetinternet.be/groenvoer>

011214 Beste Jos,

GEEN hinderlijke banners, GEEN vertragende grafische elementen, GEEN storende pop-up-vensters en GEEN overbodige Java-scripts...

Volledig met u eens!
U krijgt van ons een link terug op onze links-pagina. Makkelijkst te bereiken op
http://links.intimi.com

Vriendelijke groet,
Michiel Byttebier

webmaster
intimi

011205 Beste A-Z.be,

Met deze wil ik u op de hoogte stellen van een nieuwe educatieve site waar iedere dag nog aan gewerkt wordt. Het is een site voor leerlingen van het secundair onderwijs waar leerlingen hun lessen muzikale opvoeding kunnen inoefenen. Verschillende collega's hebben mij hun medewerking beloofd zodat deze website kan uitgroeien tot een werkbaar instrument voor thuis en in de klas. Ik heb tot nog toe heel wat lovende kritiek gehoord van leerlingen, collega's en ouders.

Groeten,
Rudy Hoekman
9700 Oudenaarde
rudy.hoekman@pandora.be

http://users.pandora.be/rudy.hoekman/mo.htm


011205 Beste Jos,

Vooralleerst wil ik u bedanken voor deze snelle registratie op jullie A-Z.be site.
Ik heb onderstaande gegevens even nagekeken. Wij staan inderdaad zeer duidelijk vermeld op deze twee pagina's. ("zoekertjesbouwen.html" - en onder de "D")
Het enige wat niet helemaal werkt is de link naar onze homepage. Volgens mij ligt de oorzaak aan de framesettings. Ik vermoed dat onze website hierin niet fuctioneert.
Ik denk dat een oplossing zou zijn, onze website in een pop-up schermpje te laten verschijnen.
Wat denkt U?

Vriendelijke groeten,
Ivy Smits

ABC - Domotica Projects
Antwerp Building Consultants nv
Member of ABC-Group
Visit us at www.abc-group.be

reply: Hallo Ivy,
Dank u voor de feedback. Ik heb je problemen even nagezien.
Vanop onze indexletter D startpagina in Netscape Navigator 4.7 opent je site normaal. Er wordt ook een nieuw venster (met de Flash-animatie) geopend. Tot zover alles OK
Dit werkt inderdaad niet in Internet Explorer 5.5. Als je in IE5.5 echter rechtsklikt op de link "Domotica", en kiest voor "openen in een nieuw venster", opent uw site wel normaal. De afbeeldingen worden in IE echter niet geladen (dit is geen fout van a-z.be). Nochthans opent het tweede pop up venster ook volledig
Om alle problemen te vermijden (ook vanop andere startpagina's !!!) kan u best een code inbouwen in uw startpagina die uw pagina VERPLICHT doet openen in een nieuw venster. Dit kan met Javascript of met meta-tags, dat hebt u zelf in de hand. Zo zal bijvoorbeeld de startpagina van A-Z.be NOOIT binnen IN een andere frameset worden geopend, maar altijd in een nieuw venster, "on top" (ook om te vermijden dat eenzelfde frameset nóg eens opent in zichzelve, en nóg eens... wanneer bezoekers terugkeren naar de startpagina).
En nu het goede nieuws: Voor wat uw links op A-Z.be betreft zijn UW PROBLEMEN NU OPGELOST. Door het toevoegen van een aangepaste code in de pagina "indexletter D" en in de pagina "zoekertjes bouwen" heb ik er voor gezorgd dat uw site steeds opent in een NIEUW venster ("_top").
Ik hoop u hiermee van dienst te zijn geweest.
Met Vriendelijke Groeten,
Jos, sitemaster
PS: genoemde wijzingingen zijn pas na 24 uur actief.
Nogmaals met vriendelijke groeten, Jos.
PS 2: Als u bij gelegenheid op uw site in een of andere subpagina (met "interessante links" bvb) een link naar A-Z.be zou willen plaatsen als aanbevolen startpagina, zoals vele andere op A-Z.be vermelde sites reeds doen (tenslotte werkt Internet het best wanneer we elkaar vele keren terugvinden!), dan zou ik dat ten zeerste apprecieren. Dank u zeer! ;-)

RE-reply: Beste Jos,
Hartelijk dank voor de uitgebreide informatie. Ik probeer zeker uit wat u voorstelt!
Vriendelijke groeten,
Ivy

011130 Beste,

Ik wil graag deze site aanmelden:
site naam: Academie voor Mineralogie
URL: http://www.acam.be
beschrijving: Cursussen en museum voor edelsteenkunde, mineralogie en paleontologie.
past onder de rubriek(en): mineralen (bestaat nog niet, maar kan gebruikt worden voor mineralen èn edelstenen, zowel wetenschappelijke sites als sites betreffende de geneeskrachtige werking van mineralen en edelstenen) eventuele rubrieksnaam: "mineralen en edelstenen" (alle edelstenen zijn mineralen, maar niet alle mineralen zijn edelstenen)

Vriendelijke groeten,
Van Laere Roger, sitemaster www.acam.be

011130 Geachte,

Graag zouden wij volgende sites willen aanmelden die wij zelf ontwikkeld hebben :

www.trotter.be : past onder Reizen, bevat meer dan 1000 toeristische reislinks en een overzicht van de ganse Trotter-reisgidsenreeks. Wordt om de 3 maand geupdated.

www.lannoo.com / www.lannoo.be : trefwoorden = boeken, lezen, uitgeverijen, ontspanning, Belgische bedrijven. Bevat een database met alle boeken en covers van Uitgeverij Lannoo, Editions Racine en Terra.

www.wandelenbacob.be : trefwoorden = Sport, Recreatie, Wandelen of Ontspanning. Het is een site ontwikkeld voor BACOB Bank en wordt op de voet gevolgd en geupdated. Bevat een actuele wandelagenda, een database met 108 wandelingen, een database met 250 wandellinks, etc.

Alvast bedankt,
Katrien Deketelaere
Content Project Manager

011130 Beste,

Ik vind onze site niet terug op de door u aangeduide plaats. Dat is niet zo erg, want daar horen we eigenlijk ook niet thuis.
Wat wel leuk zou zijn is het toevoegen van een nieuwe rubriek onder de benaming "sociaal-culturele verenigingen en instellingen" of "sociaal-cultureel vormingswerk". Op de linkspagina van onze website vindt u dan ineens een hele lijst adressen die in deze categorie vallen.
Voor de rest: prima initiatief, wij zullen jullie website zeker mee bekendmaken.

Met dank en vriendelijke groet,

Hugo Callens.
ICT-coördinator
hugo.callens@socius.be

---
SoCiuS - Steunpunt voor Sociaal-Cultureel Werk
---
Voor het laatste nieuws over het sociaal-cultureel werk in Vlaanderen:
surf naar www.socius.be

011128 Geachte Jos

Wij zouden het op prijs stellen als de link naar onze web site (nederlandse deel) temidden van de Tibetaanse aanduidingen komen, aangezien wij een andere school - het Theravada (is niet Hinayana) - vertegenwoordigen.

geweldig initiatief !

met vriendelijke groeten,

Secretariaat
Mw. L. Locher
BOEDDHAYANA CENTRUM NEDERLAND

voor meer informatie over ons Dhamma-werk: http://www.buddhayana.nl
ons retraitecentrum: http://www.buddhayana.nl/dhamma-oosterwolde
onze uitgeverij: http://www.buddhayana.nl/boeddhayana-uitgeverij

011128 Dag Jos, beste A-Z sitemaster,

Dank u voor het toevoegen van een link aan de themapagina christemdom.
Ik denk dat er op uw site wel meer linksjes naar onze site zouden kunnen komen.
Bijvoorbeeld naar boeddhisme, islam en jodendom zijn onderwerpen waaraan wij vele cursusdagen wijden. We heten ook niet voor niets filosofie oost-west!
Ik hoor wel.

Groet, Joke Koppius

========================
Stichting Filosofie Oost-West

www.filosofie-oostwest.nl
webmaster@filosofie-oostwest.nl
========================

011128 Hallo,

Ik heb gezien dat de Raf Van Brussel-site van een vriendin is opgenomen in de categorie bekende Vlamingen en vroeg me af of dat voor onze site ook mogelijk is. Het adres :
http://www.geocities.com/luc_steeno

Hij bevat steeds de allerlaatste nieuwtjes, alle optredens en de mooiste foto's van Luc Steeno

Alvast bedankt,
Cindy

011122 Beste Jos,

Bedankt voor je ondersteuning en medewerking!

Vriendelijke groet,
Frits Koster
vipassan@fritskoster.myweb.nl

011119
Rubriek: toerisme
Hotel Brussel
www.oxfordhotel.be
------------------------------------------
Met vriendelijke groeten - Bijna Gratis
Best regards,
 _
| |
| |===( ) //////
|_| |||  | o o|
     ||| ( c )                  ____
      ||| \= /                 ||  \_
       ||||||                  ||    |
       ||||||               ...||__/|-"
       ||||||             __|________|__
         |||             |______________|
         |||             || ||      || ||
         |||             || ||      || ||
---------|||-------------||-||------||-||--
         |__>            || ||      || ||

Website: www.bijnagratis.be

011113 Geachte,
Vooreerst proficiat met uw voortreffelijke site.
Misschien nog een link voor uw database : www.st-idesbald.be
Ook deze badplaats verdient een vermelding op uw site bij toerisme.
Doe zo verder ....
hoogachtend, Maes Patrick


Reply: Hallo Patrick,
Dank voor de felicitaties.
Je site stond alreeds op de pagina 'steden', MAAR we hebben ze op de pagina 'vakantie' nog eens extra in de verf gezet !!!!!!!!!!!!! ;-)
Nog andere wensen? Geef een tekstje op voor een zoekertje, bvb? :-)
Met Vriendelijke Groeten,
Jos

011113 Nonkel Jos,
Uw web-site is goed, zeer interessant. Hoe speelt ge het toch klaar??!!
Stijn

011109 Geachte heer,
Naar aanleiding van uw mail heb ik op A-Z.be gezocht naar onze link www.musicalkuifje.com maar heb deze echter niet gevonden. Wel staat is er een link naar de website van kuifje maar dit is niet hetzelfde als onze website.
Alvast bedankt om ons website adres te hernemen.
Vriendelijke groet,
Marleen Hannon

Reply: Hallo Marleen,
Bedankt voor je reactie !
Kijk ook eens op de pagina "zoekertjes", op de sub-pagina "uitgaan": daar staat sedert 13 oktober een verwijzing naar uw website, met publiciteit voor de prachtige Musical !!
Mogen we dat "zoekertje" nog even laten staan?
U mag er desgewenst een mailadres, en NOG MEER info aan toevoegen... mail me !
Met Vriendelijke Groeten,
Jos

RE-Reply: Hallo Jos,
Bedankt voor uw mailtje. Ik heb het inderdaad gevonden.
De musical "Kuifje - De Zonnetempel" wordt wegens overdonderd succes verlengd tot 31 januari.
Het zoekertje mag dus gerust nog een tijdje blijven staan. Zou het mogelijk zijn de verlenging eventueel te vermelden?
Alvast bedankt,
Marleen


011105
Geachte heer Peeters
Vriendelijk bedankt om ons op te nemen in jullie site.
Veel succes met het initiatief !
Met vriendelijke groeten,
Maurice Gorissen
COO
Livios nv


011104 Geachte redactie,
Bedankt voor de aanbieding en de link die u maakt naar mijn relatiebureau.
Indien u verdere gegevens wilt kan u mij eventueel contacteren op mijn e-mail adres.
Schoofs Geert - Renata Cwikilinska
"DANA" - Relatiebureau


011104 Beste Jos,
BBedankt voor de link! knap werk!
De officiële site is overigens ook contacteerbaar via www.rani.be
Rani De Coninck


011103 Geachte Webmaster,
Tot mijn grote verbazing zie ik in uw index dat ik van geslacht ben veranderd,
pierre vreysen paranormaal genezerin vlaanderen.
Vermoedelijk staat de spatie verkeerd.
Mocht het kunnen wil u dit veranderen.
Bedankt voor het opnemen van mijn url.
pierre vreysen


011101 Beste Jos,
Ik kon de link helaas niet vinden.
met vriendelijke groet
Roland Schreuder
VR Design & Development
3DWorlds / 3DEE
Amsterdam
The Netherlands

Reply: Hallo Roland,
Dank voor je snelle reactie.
De link naar 3dee.nl blijkt te staan op de pagina "digitale steden", onder de naam "Amsterdam", met de informatie: "virtueel rondlopen en chatten met de bezoekers." Als dit niet is wat het zou moeten zijn, laat me dat dan aub ASAP weten. :-)
Je sites kunnen dan worden vermeld zoals jij dat wenst.
Mail me daarvoor aub voor elke site:
de sitenaam - de URL - een beknopte omschrijving - en de gewenste rubriek -
Tot kijk ! MVG, Jos

RE-reply: 011102 Beste Jos,
Ik heb hem gevonden, was wel ff zoeken ;o) 3DEE is wel een soort digitale stad maar niet specifiek gesitueerd in Amsterdam (heel vroeger was dat wel de basis en het Centrum van onze
virtuele wereld is nog steeds gedeeltelijk herkenbaar als Amsterdam maar het grootste gedeelte is nu niet herkenbaar als een specifiek bestaande plek).
We willen graag bezoekers trekken uit heel Nederland en Belgie.
Dus graag het volgende:
sitenaam: 3DEE
url: http://www.3dee.nl
beschrijving: 3dimensionale virtuele stad waar je kunt rondlopen, games spelen, chatten en nog veel meer. Nederlandstalig - gratis toegang.
rubriek: Digitale steden
Misschien kunnen we je verleiden om ons op een wat meer opvallende plek te plaatsen in ruil voor vermelding van A-Z op onze webpagina's? We kunnen je een banner bieden op de links-exchange pagina van www.3dee.nl en een tekstlink op de site in de virtuele browser.
groetjes
Roland Schreuder


011101 Het nieuwe adres van de Belle site is:
www.belleperez.be
Dit is nu de officiële site van Belle Perez.
Ik ben eveneens webmaster van de site van sandra kim : www.sandra-kim.com
Proficiat met de site, hij ziet er fantastisch uit ! Ik zal zeker een link plaatsen op de site van Belle bij de links pagina !
Groetjes, Nicky


011101 Geachte heer/mevrouw,
Graag wil ik de volgende sites voordragen voor vermelding in uw webgids:
real.eurobench.com realtime koersen zonder abonnement
realtime.eurobench.com realtime koersen met abonnement
eurobench.com/beursplein5 Beleggersweekblad Beursplein 5 Vriendelijke groeten,
Wilfred Romijn
Tijd Beursmedia


011101 Hallo,
Een bijzonder handige site over "wonen in Antwerpen" met veel nuttige links:
http://www.wooncentrale.be
rubriek: immobiliën - huis&tuin - vastgoed
Residentieel vastgoedmakelaar in de regio Antwerpen.


011101 Hallo,
Ik heb uw code op mijn website geplaatst.
Voor wat de omschrijving van mijn website 'Personality and Beyond' betreft, zou u die kunnen wijzigen als volgt?
"toegewijd aan Osho, neo-sannyas en meditatie volgens de vierde weg, ook alternatieve geneeswijzen komen aan bod".
Dat u de site hebt ondergebracht in de rubriek 'Alternatieve Geneeswijzen' is ok, maar de rubriek meditatie zou beter zijn. Als u die rubriek nog niet heeft misschien een goed idee om die te maken?
Beste groeten,
Satrakshita
(Daniel Verbruggen-ibens)


011029 The message you sent to info@rijkswacht.be could not be delivered.
Either you misspelled your correspondent's name, or info no longer exists in the rijkswacht.be domain.
If you want more information, you can contact the postmaster at postmaster@rijkswacht.be. Please understand that we can not give emailaddresses from our customers.
Kind Regards,
The mail delivery system.


011029 Beste,
Van harte bedankt voor de vermelding van onze website op www.a-z.be. Er is wel een kleine opmerking: er staat "bouwwereld", wat linkt naar www.livios.be . Kan dit gewijzigd worden naar "
Livios"?
Vriendelijke groeten,
Kathleen Engelen
Livios


011029 Beste meneer Peters, Hallo Jos,
Heel leuk dat jullie onze site gratis willen promoten. Ik zie dit als een gratis sponsoring van Artis zonder tegenprestatie van onze kant en zal dat ook als zodanig in de toekomst blijven zien. Mochten jullie in de toekomst voor deze vermelding geld willen gaan vragen dan kan ik je nu al mededelen dat wij daar niet aan meewerken. Ook eventuele claims over geleverde of te leveren diensten wijs ik bij deze van de hand.
Het initiatief is door jullie ontwikkeld en er bestaat geen enkele overeenkomst vorm tussen jullie organisatie en Artis.
Nogmaals heel erg fijn dat jullie onze dierentuin op deze gratis manier onder de aandacht willen brengen.
Met vriendelijke groeten,
Paul Valenkamp, Webmaster
Artis Zoo, Amsterdam ART= ZOO+
www.artis.nl


011029 Beste Jos,
Bedankt voor je berichtje. Natuurlijk stellen wij de vermelding van onze site op prijs. Onze dank hiervoor.
Met vriendelijke groet,
Wibo
babyinfo.nl


011025 Geachte,
Uw webpage http://www.a-z.be/steden.html bevat een link naar mijn website i.v.m. de gemeente Zelzate
Wegens het in gebruik nemen van een domeinnaam wijzigt mijn website van naam.
Oude URL: http://www.martin.acke.yucom.be/
Nieuwe URL:
http://www.acke.info/
De oude website wordt sinds 22 oktober 2001 niet meer geactualiseerd. Gelieve de link aan te passen.
Met vriendelijke groeten,
Martin Acke


011025 http://www.bouwinfo.be
Bouw- en verbouwinformatie voor België met handig doorzoekbaar vakregister, vraagbaak, jobs en uitgebreide personaliseringsmogelijkheden. Actuele informatie (Nieuws) wordt dagelijks aangepast en vernieuwd.
mvg.
John Schrijvers
webmaster


011018 Hallo,
Ik wil graag deze site aanmelden:
URL:
http://www.smans.com
beschrijving: SMT ASSEMBLY & WIRE PROCESSING EQUIPMENT
past onder de rubriek(en): Industriële machines, Kabelverwerkingsmachines, pick & place machines, soldeermachines, ovens.
MVG
Daniel De Pauw
Service coördinator
De Pauw Daniel
SMANS NV


011013 afmelding.
De site http://www.tapijtmeesters.be bestaat niet meer
Deze groep is failliet
groetjes,
Nico van der Sluis


011006 Hallo,
Ik wil graag deze site aanmelden:
URL: http:// users.belgacom.net/dezonnebloem
beschrijving: Stedelijke Freinetschool "De Zonnebloem" te Oostende
past onder de rubriek(en): Onderwijs
MVG,
Tulpin Luigi


010830 Hallo,
Ik wil graag deze site aanmelden:
URL: http://users.belgacom.net/DeZeester
beschrijving: Een dynamische duikschool met moderne ideëen en perspectieven, die het diepzeeduiken in Geel en daarbuiten, binnen het bereik van elkeen tracht te brengen.
past onder de rubriek(en): duiken clubs en vereningingen
MVG,
Erik Lodewyckx


010728 Hallo Jos,
Proficiat met de site www.a-z.be. Ik heb er eens vlug doorgebladerd en de eerste indruk is fantastisch!! Je hebt er een goed overzicht en vind er alles dadelijk wat je zoekt! Ik zal zo snel mogelijk er eens op mijn gemak doorgaan en je dan een volledig rapportje geven, maar jou kennende zal er zeker niet veel te verbeteren zijn! Ook zal ik hem aanprijzen op de site van de voetbal, want deze heb je mooi in het vetjes gezet waarvoor hartelijk dank! Tot binnenkort dan maar zeker!
Groetjes, Danny

010718 Jos,
Bijlage een view op a-z.be via een PC met 21' Eizo scherm.
Ook scherminstelling bijgevoegd.
Groetjes, Patric

Reply:
Dank voor het screenshot. De lettergrootte werd ondertussen aangepast, zag er in sommige omstandigheden inderdaad onmogelijk klein uit.
MVG, Jos.


010717 Ik tracht de site te bezoeken doch krijg een foutmelding:
"Netscape is unable to locate the server
www.a-z.be.
Please check the server name and try again."
Blijkbaar is er nog iets mis.
Stefaan.


Jos, Bedankt voor je mail...tje.
Graag had ik mijn verbijstering willen uiten in originele, vrolijke, lieve, romantische losbandigheden. Spijtig genoeg kan ik uw site niet openen.
Verlangend kijk ik uit naar uw werk, en ik zal dagelijks een poging doen in de hoop om uw project te kunnen bekijken.
groetjes
Maria

Proficiat met je nieuwe website, en zoals gevraagd hierbij wat feedback.
Ik probeerde vandaag a-z.be te bezoeken, maar de telenetserver reageerde met een DNS probleem na lang zoeken. 'k Was dus nog niet in staat om je werk te bewonderen, komt nog wel!
Groetjes,
Bob.

Reply:
Hallo Stefaan, Bob, Maria,
Er is iets ergs aan de hand ???
Ik kreeg van jullie allemaal dezelfde reactie: site is niet bereikbaar.
Bij mij logt ie nochthans probleemloos in (en NIET uit de cache van mijn PC). Ik log wél in via een rechtstreekse verbinding via mijn provider, maar via een andere gaat het ook... (?)
Mogelijk is de naam "a-z.be", die effectief pas actief is sedert maandag, nog niet aangemeld aan alle DNS-servers - ik weet dat dat inderdaad enkele dagen kan duren. Waarom ie dan wel hier inlogt, weet ik niet ????
Laat je me iets weten als het lukt, zoniet neem ik snel contact op met mijn hostserver...
Alvast bedankt voor de snelle reactie, je ziet waar feedback goed voor is :-) :-) :-)
MVG, Jos
PS: Dit zou in ieder geval het juiste ades moeten zijn van de startpagina: http://www.a-z.be


Jos,
Deze link werkt wel.
Vervolgens de link http://www.a-z.be/ geprobeerd en deze werkt nu ook.
De opbouw duurt wel wat (te) lang, zowel in Netscape als IE. Heb nochthans een ADSL verbinding.
In de linkse rubriek (alfabetisch) zou ik een nieuwe lijn beginnen per alfabetisch item en deze letter ook iets groter en vet zodat het nog meer opvalt, zoals ik hieronder tracht weer te geven.

rubrieken alfabetisch
Acteurs aikido allerlei animaties astronomie atletiek audio auto en moto autosport
Banken bekende Vlamingen België benchmarks bibliotheken biologie BIOS boekenshops bouwen bovennatuurlijke boxen browser business (dammen darts dating denksport desktop themes dierenwereld digitale camera's digitale steden dinosaurus diversen downloads drivers duiken duivensport DVD's DVD-spelers) dit gedeelte tussen haakjes stond tussen "C" items
CD-R/RW chatten cijfers citaten computer computersystemen e-commerce economie
Fiets films filmsterren fitness formule 1 fotografie
Games garages geheugen geloof geluidskaarten geografie geonomie gezin gezondheid gsm
Hamsters harde schijven hardware hardware diversen hardware nieuw hardware drivers hardware help faq hogescholen (B) hogescholen (Nl)

Dit waren al enkele opmerkingen of suggesties.
Stefaan

Jos,
Joepie.........het werkt!
Ziet er een serieuze boekerij uit.
Ik zal nog véél tijd nodig hebben, maar het lijkt me de moeite. Proficiat!
Maria

Jos,
Kan je misschien je kleuren aanpassen.
Ze zachter maken of iets neutraler gebruiken. Zo blijven de mensen er niet lang op hoor.
De tekst is ook zeer klein en moeilijk leesbaar.
Dit is niet negatief, maar opbouwend, de rest is great.
Luc.

 naar pagina-top  inkomende mailtjes

A-Z Startpagina
Gebroken link? Mailen aan Sitemaster aub
Uw homepagina aanmelden

© 2001 SiteMaster.be